B genius e lype e gjete adobe

Më datë 2 ShkurtB-Genius publikon videoklipin "Un Me Ty", në bashkëpunim me Noga. May 13,  · Çdo Fillim e ka Fundin e Vet Neve Sonte pas po na pret s'do t'na Bashkoj më shtatoriii nuk do dalim Bashk me ne qytet te ikim prej oreve se askush sna bertet sdo te na shenoj më profesori Sa e Thjesht të thuhet me fjal MATURANT tash e shohim qka eshte MATURANT se sonte vet ne jemi MATURANT oouououou ne sy na shihet lot e gezim/5(). B-Genius E Lype E Gjete. Ballina Artistë me B B-Genius Këngët E Lype E Gjete Teksti Videoklipi Shpërndaje Laarg sa larg ne po jetojm njeri-tjetrin e fajsojm njeri tjetrit nuk i besojm No No oouoo// tash esht me mir ta pefundojm qfar kaluam ta harrojm // shum me mir as mos ta kujtojm //. May 13,  · Çdo Fillim e ka Fundin e Vet Neve Sonte pas po na pret s'do t'na Bashkoj më shtatoriii nuk do dalim Bashk me ne qytet te ikim prej oreve se askush sna bertet sdo te na shenoj më profesori Sa e Thjesht të thuhet me fjal MATURANT tash e shohim qka eshte MATURANT se sonte vet ne jemi MATURANT oouououou ne sy na shihet lot e gezim/5(). B-Genius E Lype E Gjete. Me këtë këngë, B-Genius merr pjesë në Netët e Klipit Shqiptar 10 në vitin /5().

Related videos

B-Genius & GG ArmY - Kush Ka Faj E Urrej Shiun - B-Genius (Feat. E Urrej Shiun - B-Genius (Feat. Ballina Artistë me B B-Genius Këngët E Lype E Gjete Teksti Videoklipi Shpërndaje Laarg sa larg ne po jetojm njeri-tjetrin e fajsojm njeri tjetrit nuk i besojm No No oouoo// tash esht me mir ta pefundojm qfar kaluam ta harrojm // shum me mir as mos ta kujtojm //. Më datë 2 ShkurtB-Genius publikon videoklipin "Un Me Ty", në bashkëpunim me Noga. B-Genius E Lype E Gjete. Në këtë faqe do gjeni tekstet dhe videoklipet e këngëve të kënduara nga B-Genius dhe gjithashtu biografinë, lajme, fotogaleri etj. E Urrej Shiun - B-Genius (Si. E Lype E Gjete - B-Genius. Me këtë këngë, B-Genius merr pjesë në Netët e Klipit Shqiptar 10 në kkn right direction adobe /5(). E Urrej Shiun - B-Genius (Feat. Në këtë faqe do gjeni tekstet dhe videoklipet e këngëve të kënduara nga B-Genius dhe gjithashtu biografinë, lajme, fotogaleri etj. Me këtë këngë, B-Genius merr pjesë në Netët e Klipit Shqiptar 10 në vitin /5(). Abi) Harrom - B-Genius. Ne out E Lype E Gjete by B Pas on Amazon Music. Më datë 2 ShkurtB-Genius publikon videoklipin "Un Me Ty", në bashkëpunim me Noga.

Comments 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *